zooq Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Oddam za koszt przesyłki 1 set klocków hamulcowych (na jedną tarczę) Carbone Lorraine RX3. Klocki są nowe, oryginalne, zapakowane.Zostały mi po sprzedaży motocykla. Edytowane 26 Listopada 2012 przez zooq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jeżeli są z Dominatora, biorę, wysyłam dane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Kupiłem je do Fazera '00. Przód wymieniłem a tył mi został. Nie wiem, szczerze mówiąc, czy pasują do Dominatora. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi