Tobi Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ostanio zalałem 99 racing i od tego momentu z tłumika dochodzą stały przy zamknietej przepustnicy. To znaczy najczęściej przy hamowaniu silnikiem. W nocy ponoć nawet widać jak ogień leci z tłumika. Czy to dobry znak? I co należało by z tym zrobić ewetualnie. Pozdro 600v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Czy to dobry znak? pewnie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Czesc! Podales za malo informacji o motocyklu, przebiegu i serwisowaniu, a takze czy tlumik oryginal czy "aftermarket". Zdarzylo mi sie kiedys kupic kiepskiej jakosci paliwo i marnie sie to dla motocykla skonczylo, ale to dlatego ze to moto bylo starego typu, wysoko sprezony i z mechanicznym katem ust. zaplonu i na przerywaczach-efekt dziura w tloku. Po naprawie(wymiana 2 tloki 2 komplety pierscieni 2 sworznie tlokowe,2 korbowody-+szlif- -1000 zl. z moja robocizna)- w nowoczesnych motocyklach tym wszystkim sterują nadajniki zaplonu, modul ( czasami i komputer), wiec dziury jeszcze w takich sprzetach nie widzialem. U Ciebie moze to jest blahostka, ale podaj cos wiecej.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi