Parzo Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam, chciałbym zmienić nudną "czaszę" jak kto zwie w mojej GSX 600F z 1989r.Pojawia się problem przeszukałem internet w poszukiwaniu jakiś fajnych czasz jednak nie wiem która by ew. pasowała podobają mi się z CBR F3,F4 cos w tym stylu, może ktoś robił już takie przeróbki chodzi mi o to żeby pasowanie z bocznymi owiewkami było jak najlepsze zegary i lampa nie wazne i tak dopasuje pod owiewke. Nie interesują mnie czasze typu streetfighter itp mam nadzieje że ktoś pomoże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jeśli nie znajdziesz jakiegoś wzorca to obawiam się, że może to paskudnie wyjść. Od przodu będzie wyglądało ok, ale z boku może to być już zupełnie inna sprawa. Może jednak nie warto ruszać oryginału? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Może i masz rację narazie się powstrzymam zato jednak chcę zmienić tarcze zegarów z czarnych na białe jednak nie mogę nigdzie znalesc gotowców do druku próbowałem robić sam ale nic z tego niestety nie wyszło był już może taki temat jak go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi