kamasutra Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 A wiec dt nie wracają sie lagi , co może byc tego przyczyną ?? uszczelniacze ?? zapowietrzone , czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 a płyn to ty tam masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 własnie nie wiem bo nie sprawdzałem jeszcze , jutro może sprawdze , a jaki płyn tam sie leje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Olej, ale olej jest od tłumenia, od wracania są sprężyny, albo masz krzywe lagi tak że sie zakleszczają, albo masz zatarte panewki tak że sie zakleszczają albo sprężyny jakoś magicznie wytłukły się do zera. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 no własnie one chodza tylko sie nie wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 może pękła sprężyna w którejś ladze? wcześniej było oki? czy kupiłeś juz taki? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 no jak kupiłem to już tak bylo . A i od góry są tam przyspawana nakretki 10 (czyli coś tam było robione z tymi lagami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi