Pruszek Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 a jeszcze sie chciałem zapytac czy znacie jakis preparat do mycia na przykład mam smar na plastikach nagar na dyfuzorze , ale ja chce kupić drugie nowe sprzegło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 a jeszcze sie chciałem zapytac czy znacie jakis preparat do mycia na przykład mam smar na plastikach nagar na dyfuzorze , Benzynka, pędzelek i jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak, ekstra pomysł żeby benzyną po plastikach. Od tego są środki o wysokim pH (10 i więcej ale najlepiej mniej niż 14) np. Alfanol HD Green albo rozcieńczone środki do mycia pojazdów cięzkich.Pruszek - Jak chcesz to kup, nie potrzebujesz pozwolenia. Ja tłumaczę, że to bezcelowe w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak, ekstra pomysł żeby benzyną po plastikach. Od tego są środki o wysokim pH (10 i więcej ale najlepiej mniej niż 14) np. Alfanol HD Green albo rozcieńczone środki do mycia pojazdów cięzkich. A jeszcze lepszym pomysłem jest kupować specjalistyczną chemię żeby domyć kawałek 20-letniego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 11zł/litr w sklepie gdzie ja kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruszek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 aha a plastiki i slinik można tym myć normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 W zasadzie to jeszcze nie znalazłem czegoś bo by się od tego uszkodziło ale mocno wysusza więc musisz mieć na uwadze, że po użyciu tego na rozebranych elementach z gołej stali czy polerowanego aluminium trzeba je natłuścić albo nasmarować. To samo z zawieszeniem, jeśli masz kalamitki to użyć ich, jeśli masz gumowe uszczelniacze to silikonem potraktować. Nie można też myć elementów lakierowanych w pełnym słońcu ale tak jest z każdą chemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruszek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a mam d was całkiem inne pytanie. Robiliście moze rampe kiedyś jakieś wymiary czy coś bo ja już zrobiłem troche i nie wiem czy bedzie dobra długość 240cm a wysokość 130cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruszek Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a mam takie pytanie i prosze o szybką odpowiedz. Bo jade kupić cr 125 i chce sie dowiedzieć co sprawdzić w niej .bo właściciel mówi ze remont był robiony i ze można przetestować na torze bo jest w okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi