kichacz Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 ciekawe jak motorek zachowuje sie przy duzej prędkości - pewnie przy 100km/h czujesz sie jakbyś leciał 3 paczki :buttrock: wiem bo sam mam simsonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 7 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Zajefajny simson i film :buttrock: tylko jedno mnie ciekawi gdzie to było kręcone :?: bo to wygląda jakoś znajomo :D Teren Politechniki Warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Ludzie, zacząłem ściągać plik a tu czas do końca pobrania pliku...... 4 godziny 8O Też mieliście taką zamułę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Ludzie' date=' zacząłem ściągać plik a tu czas do końca pobrania pliku...... 4 godziny 8O Też mieliście taką zamułę?[/quote'] nie u mnie ekspresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 a u mnie 1 godz :/ ale musze to zobaczyc :buttrock: wiec sciagam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszewiak Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 ile stoi ten simsonek??domyslam sie zew wawie stoi?jaki ma przebieg???no i jaki ten silnik od mz???jakies dane prosze bo zainteresowany jestm i jeszcze nr tel kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Dzwoń do właściciela na 694-248-053 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi