Skalpel86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Witam kolegów mam do zaoferowania Kawasaki zx6r z 2010r. Motocykl jest niegrożnie uszkodzony.Więcej informacji i zdjęć po uprzednim [email protected] Edytowane 2 Listopada 2012 przez Skalpel86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 To może chociaż cenę podaj, żeby było mniej więcej wiadomo co to znaczy "niegroźnie uszkodzony"... Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 no i fotki też by pasowało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalpel86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) chciałbym ją sprzedać za 18000 myślę że to dobra cena jest. uszkodzenia tylko wizualne stan techniczny bardzo dobry. mam zrobione zdjęcia zainteresowanym wyśle na e- mail motor zarejestrowany w polsce przelot to 6500km. pozdrawiam Edytowane 2 Listopada 2012 przez Skalpel86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Pewnie bity skoro boisz się pokazać fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalpel86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 nie boje się przeciez mówie że wyśle na poczte zainteresowanym bez problemu. Próbowałem wtzucić zdjęcia ale wyskakuje komunikat że pliki są zbyt duże żeby je wystawić.Motor zahaczył w przednie koło kierowca auta i się przewróciłem z tąd te uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Co innemu wysłać komuś, a poddać publicznej opinii, gdzie ktoś się zna i może powiedzieć co nie co. Tak to zawsze można trafić na zielonego co kupi po okazyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalpel86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) słuchaj chciałem je wrzucić ale są za duże.chcesz to ci je wyśle ty je zmniejszysz i wystawisz do wiadomości. Edytowane 2 Listopada 2012 przez Skalpel86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalpel86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 http://imageshack.us/g/542/dsc00654n.jpg/ Dzięki bardzo za pomoc jak możesz to oceń i daj znać co myslisz. i jeszcze o tej zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 jak na wykurwienie w drzewo to jest bardzo dobrze. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalpel86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 hahaha dzięki:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Panowie przecież po zdjęciach ewidentnie widać, że była jeżdżona na gumie, pałowana i nie miała wymienianego oleju zgodnie z serwisem :D A tak na poważnie uważam, że jak ktoś coś sprzedaje to z szacunku dla kupującego powinien wrzucić zdjęcia, stąd tamte posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jak dla mnie to dziwne - opisujesz wypadek, że Cię samochód trzepnął jak stałeś na podporządkowanej, moto uszkodzone, teraz od razu moto do Żyda, a tu właściwie nic nie widać.... O so chodzi? Już tą ramę posklejałeś, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalpel86 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 jaką ramkę czytaj dokładnie. samochód zahaczył o moje przednie koło i upadłem. a moto było na sprzedanie już przed kolizja ponieważ chcę kupić 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi