kura Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Dobry wieczór wszystkim forumowiczom!No to mogę się w końcu pochwalić... W dniu dzisiejszym Pan egzaminator poinformował mnie, że wynik egzaminu... POZYTYWNY :biggrin: To było moje pierwsze podejście i w tym przypadku sprawdziło się przysłowie: "strach ma wielkie oczy". Nie było tak źle... co prawda w Zielonej Górze było rano trochę mglisto, ale 5-6 stopni na plusie i stosunkowo sucho.Inna sprawa, że moto z zimnym silnikiem dostałem i na pierwszej "ósemce" mi zgasł i trzeba było powtarzać i na półsprzęgle ósemki kręcić.Później jeszcze na podjeździe pod wzniesienie zgasł, ale to już był mój błąd... Czułem, że niższe obroty jak w tej YBR 250 co w szkole miałem, a jednak dałem ciała!! Oprócz tego jedno skrzyżowanie przejechałem prosto z włączonym prawym kierunkiem i za to nieźle mi się przez interkom od egzaminatora dostało!Efekt końcowy jest jednak POZYTYWNY i to mnie cieszy najbardziej! Teraz pozostaje tylko szukać fajnego i dobrego moto. Jak już pewnie niektórzy z Was czytali... szukałem CBF 500 lub CBF 600. Ostatecznie zdecydowałem się na CBF 600S. Rozpoczynam poszukiwania!LWG Cytuj Krzysiek / Monachium, Głogów, ŻaryHONDA CBF 600S"Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Gratulacje.Mam kolegę który mimo że już nie młody i powinien spoważnieć jakoś nie daje się namówić na zrobienia prawka i woli dodatkową adrenalinkę pomykając bez. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 gratulacje;] jak kto woli tak lata;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 witam i gratki - wiek tu nie ma nic do rzeczy liczy się pasja moto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulaS Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 gratulacje i powodzenia w poszukiwaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi