qoval Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Piękna maszyna, gratki. Bazuka jest niekiepska. Oglądałem taki ostatniego czasu w Polkomie, czyżby tam nabyty :) malowanie miał identyczne lub b.podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Właśnie zakupiony w POLKOMIE - to ten sam motocykl.Czy przy oględzinach wydało Ci się coś podejrzane ? :ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 TLITA nagraj jak ten tlumik sie spisuje. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoval Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Właśnie zakupiony w POLKOMIE - to ten sam motocykl.Czy przy oględzinach wydało Ci się coś podejrzane ? :ohmy: Nie oglądałem go z pozycji kupującego tylko popatrzyłem. Stał w środku gdzie było napchane pełno maszyn więc ciężko cokolwiek ocenić. Po za tym chyba tam oszczędzają prąd :). Edytowane 25 Października 2012 przez qoval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ok.Dzięki bo już myślałem ,że Masz mi coś niemiłego do zakomunikowania. Pozdrawiam Z nagraniem filmu mojej maszyn trochę problem bo już zimuje w garażu.Na wiosnę wrzucę. Ale z yutuba daję dwa linki gdzie można posłuchać jak to chodzi ale powiem szczerze, że na żywo to całkiem inna historia i wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No ok ale prośba była o dźwięk oryginalnego wydechu dlatego te dwa filmiki. A tak na marginesie - Przy zakupie miałem do wyboru dwa egzemplarze czarny i srebrny ( oba w stanie idealnym z tym samym przebiegiem i w podobnej cenie) a, że ja jestem trochę sroka to wybór padł bezwzględnie na srebrny z chromem.No i myślę ,że utrzymanie w czystości będzie łatwiejsze a to dla mnie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 właśnie zakumałem ziom :biggrin: witam rodaka z Ostrzeszowa Sie ma :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 niee, my chcielismy dzwiek Twojej maszyny, a nie kogos. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ok.zobaczę może się zbiorę i wlecę do garażu.postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No ok ale prośba była o dźwięk oryginalnego wydechu dlatego te dwa filmiki. A tak na marginesie - Przy zakupie miałem do wyboru dwa egzemplarze czarny i srebrny ( oba w stanie idealnym z tym samym przebiegiem i w podobnej cenie) a, że ja jestem trochę sroka to wybór padł bezwzględnie na srebrny z chromem.No i myślę ,że utrzymanie w czystości będzie łatwiejsze a to dla mnie ważne.Ciekawe że miały podobna cenę i te same przebiegi :dry: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No tak ale jeden był pod Poznaniem a drugi w Warszawie.Ot taki zbieg okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) No ale przebieg raczej symboliczny, moim zdaniem nie realny. No chyba że motor stał gdzieś w naprawie po pierwszym sezonie :blink: .Tylko większość z nas chce takich przebiegów - więc je dostają.Kolega ma Hondę black widow 750 rocznik 2001 kupił 4 lata temu z przebiegiem 30 tyś km, po czterech latach ma 65 tyś. Sprzedaje z przebiegiem 45 tyś :biggrin: -zajebiste.Ktoś powie nowe się nie opłaca-no racja jak można kupić moto z 2009 z przebiegiem 2800km.Realny przebieg i też taka cena,ale model kultowy http://szukaj.pl.mobile.eu/motocykl-ogloszenia/honda-750-four-k1-neu-einmalig-hamburg/168130229.html?useCase=SearchSession&__lp=3&scopeId=MB&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=750+four&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&lang=pl&pageNumber=1 Edytowane 27 Października 2012 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyokushin Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gratuluję zakupu, piękny sprzęt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Dzięki Kyokushin Też mi się podoba tylko pogoda mi sie nie podoba :banghead:Kiedy będzie wiosna ? :biggrin: Edytowane 28 Października 2012 przez TLITA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDominik Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie za duży dla Ciebie ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi