Videoton Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam, mam pytanko, czy ktoś spotkał się już z taką sytuacją jak moja wczoraj.. mianowicie postanowiłem wybrać się na basen, pogoda ładna a więc moto (Kawasaki GPZ 500) :) ku mojemu zdziwieniu gdy podjechałem pod bramkę ta nie otworzyła się, próbowałem kilka razy i nic :/ musiałem jechać na inny parking :/ czy ktoś już próbował wjechać na ten parking? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nie wyłapała Cię.Za małe moto.Gdzieś na Radomiu był temat o światłach i automatyce :) Porady były różne od magnesów neodymowych po zmianę motocykla :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 a nie dlatego , że to było kawasaki ??w sumie nie wiem, nie znam się :cool: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 a nie dlatego , że to było kawasaki ??w sumie nie wiem, nie znam się :cool:Lepiej śmigać na Kawasaki niż na afrykańskim murzynie....Rasista jeden :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Następnym razem krzycz w stronę kamerki Darek otwórz Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cb650z Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Siema, ja zrobiłem test z magnesem neodymowym na światłach.. i nic to nie pomogło :/ co do aqua parku to znajomi mi też mowili ze Africą i Triumphem ich tez nie wykryło i sie nie otworzyła ta bramka.. ja jeszcze nie byłem osobiście ale chyba trzeba jechac na piętrowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Videoton Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 piętrowy jest daleko :P a może jakaś delikatna interwencja "u góry"? myślał ktoś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cb650z Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja nie polecam, miałem rozmowę z panią Prezes na temat akurat samochodu.. nie polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi