Skocz do zawartości

MARSIK'S MOTO TV CHANNEL

Mars"s
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ha ha ha

Oczywiście, że mają się dobrze!

Obraz przyciemniony i czarno-biały aby widać było napisy, a muzyka to marsz bohaterów!

Końcówka czarno biała jakby ci dwaj nie przeżyli wyścigu ;) O ile wiem maja się dobrze.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

28 września 2013 w Dolinie Będkowskiej koło Krakowa odbyły się zawody IV już edycji Wolfdog Adventure Racing (biegi przełajowe z Wilczakami).
Członek naszej ekipy MMTC wystartował w zawodach i przekazał nam dokładną relację.

• 1 miesiąc temu...

Spotkanie motocyklistów pod hasłem „Krakowski Moto Slalom" przyniosło uczestnikom wiele zabawy i adrenaliny, a kibicom doskonałe widowisko.
Ze względu na ostrą rywalizację nie obyło się bez licznych widowiskowych „Moto Gleb", które zaowocowały lekko uszkodzonymi motocyklami, drobnymi siniakami i obtarciami, a nawet jednym wybitym barkiem.
No, ale jak to mówią „Jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz..."

• 3 tygodnie później...

Kraków Moto Mikołaje 2013!
U nas chodzi się z księżycem w butonierce,
u nas wiosną wiersze rodzą się najlepsze,
i odmiennym jakby rytmem u nas ludziom bije serce,
choć dla serca nieszczególne tu powietrze...
Organizacja super, frekwencja super, pogoda super, krakowiacy dopisali, co można więcej powiedzieć... super!?

Edytowane przez Mars"s

Po wstępnym pocięciu materiału stwierdziłem, że tego bardziej nie da się skrócić, upiększyć, wygładzić! Niech sztuka sama się broni... może niech fakty mówią za siebie? Po wstępnej obróbce z pięciu zostało mi półtorej godziny materiału dlatego zdecydowałem się na zrobienie tego w odcinkach! Zapraszam na pierwszą część pod tytułem "Droga Do Zatracenia"!

• 4 tygodnie później...

W Krakowie Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy grała głośno i wyraźnie!
Świadczył o tym ryk silników, pisk opon, tony zdartej gumy oraz muzyka niosąca się nad domami ulic starego Krakowa.
Dla tych, którzy zwlekli się z łóżek, aby wspomóc WOŚP organizatorzy przygotowali wiele atrakcji, kto był... wrócił do domu z wieloma wrażeniami, a kto zaspał musi zadowolić się tą relacją.

• 1 miesiąc temu...

Moto Marzanna... Marzena?
Tym razem organizatorzy postanowili oszczędzić Marzannę i utopili Marzenę.
Marzena została podpalona i wrzucona w wartki strumień Raby w Myślenicach.
Aby uczcić ten fakt motocykliści po przyjeździe do Wieliczki zebrali się po raz kolejny na tradycyjnym już grillu u Leona.

• 2 tygodnie później...