koroviov Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Końcówka czarno biała jakby ci dwaj nie przeżyli wyścigu ;) O ile wiem maja się dobrze. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ha ha haOczywiście, że mają się dobrze!Obraz przyciemniony i czarno-biały aby widać było napisy, a muzyka to marsz bohaterów!Końcówka czarno biała jakby ci dwaj nie przeżyli wyścigu ;) O ile wiem maja się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Gigantyczne korki i upały nie powstrzymały kierowców przed wyjazdem na weekend do Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 28 września 2013 w Dolinie Będkowskiej koło Krakowa odbyły się zawody IV już edycji Wolfdog Adventure Racing (biegi przełajowe z Wilczakami).Członek naszej ekipy MMTC wystartował w zawodach i przekazał nam dokładną relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Wieczorny grill u Leona był doskonałym uwieńczeniem motocyklowego wypadu do Nowego Sącza. Zapraszam na relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Spotkanie motocyklistów pod hasłem „Krakowski Moto Slalom" przyniosło uczestnikom wiele zabawy i adrenaliny, a kibicom doskonałe widowisko. Ze względu na ostrą rywalizację nie obyło się bez licznych widowiskowych „Moto Gleb", które zaowocowały lekko uszkodzonymi motocyklami, drobnymi siniakami i obtarciami, a nawet jednym wybitym barkiem.No, ale jak to mówią „Jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Kraków Moto Mikołaje 2013!U nas chodzi się z księżycem w butonierce,u nas wiosną wiersze rodzą się najlepsze,i odmiennym jakby rytmem u nas ludziom bije serce,choć dla serca nieszczególne tu powietrze...Organizacja super, frekwencja super, pogoda super, krakowiacy dopisali, co można więcej powiedzieć... super!? Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Sorr Twój link mi nie dziabał. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Sorr Twój link mi nie dziabał. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Po wstępnym pocięciu materiału stwierdziłem, że tego bardziej nie da się skrócić, upiększyć, wygładzić! Niech sztuka sama się broni... może niech fakty mówią za siebie? Po wstępnej obróbce z pięciu zostało mi półtorej godziny materiału dlatego zdecydowałem się na zrobienie tego w odcinkach! Zapraszam na pierwszą część pod tytułem "Droga Do Zatracenia"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W Krakowie Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy grała głośno i wyraźnie! Świadczył o tym ryk silników, pisk opon, tony zdartej gumy oraz muzyka niosąca się nad domami ulic starego Krakowa.Dla tych, którzy zwlekli się z łóżek, aby wspomóc WOŚP organizatorzy przygotowali wiele atrakcji, kto był... wrócił do domu z wieloma wrażeniami, a kto zaspał musi zadowolić się tą relacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) 17.08.2013 ŻYWIEC, VII ZLOT POD GROJCEM W ŻYWCU.To był piękny, słoneczny i udany dzień. Edytowane 7 Marca 2014 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Moto Marzanna... Marzena?Tym razem organizatorzy postanowili oszczędzić Marzannę i utopili Marzenę.Marzena została podpalona i wrzucona w wartki strumień Raby w Myślenicach.Aby uczcić ten fakt motocykliści po przyjeździe do Wieliczki zebrali się po raz kolejny na tradycyjnym już grillu u Leona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tego roku 24 maja przypada okrągła dziesiąta rocznica zlotu w Mnikowie, więc czas się przygotować i zobaczyć jak było rok wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi