housemdt Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Witajcie!Oto mój Simson Enduro S51. Jest odrestaurowany przeze mnie. Jak zrobię prawo jazdy mam nadzieję żę kupię jakąś MZ-tkę. Jestem fanem "starszych" motocykli chociaż nowe również mi się podobają. Jednak te z epoki mają to coś. Edytowane 15 Października 2012 przez housemdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ładniutki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zucio1 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Przecudnej urody. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 woow ;o do pozazdroszczenia egzemplarz Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter51 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Bak wgnieciony z prawej strony czy mi się wydaje? A poza tym Simek bardzo fajny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housemdt Opublikowano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Nie jest wgnieciony. Po prostu tak padało światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi