TWin_78 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Twój znajomy policjant stanowi może nowe przepisy. Te które obowiązują i które ustanowił Minister Infrastruktury mówią zupełnie coś innego (patrz mój pierwszy post w tym temacie). Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Nie wiem co o tym sądzić... myślałem, że zapytanie "praktykującego" jednoznacznie odpowie na to pytanie, więc zgodnie z informacją od niego zostały podjęte dalsze czynności. Dziękuję za odpowiedzi. Po głębszej analizie sprawy - niestety brak czasu, szkoda nerwów i pewnie pieniędzy na udowadnianie i walczenie o sprawiedliwość...Jakby przyszło spotkać się w sądzie to koszt straconego dnia w pracy będzie wyższy niż kwota mandatu, więc dodatkowo nie opłaca się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi