Marta25 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 UWAGA!!!!!!! Z NASZEGO KLUBU SKRADZIONO TRZY MOTOCYKLE, OKOLICE LESZNA WOJ. WIELKOPOLSKIE 2x YZ 125 2004r. i YZ 250r 2000r. PROSZĘ WSZYSTKICH O POMOC W NAGŁOŚNIENIU SPRAWY !!! ZDJĘCIA WKRÓTCE. Z GÓRY DZIEKUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja pier... to sie coraz bardziej szerzy... współczuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Podaj szczegóły, ja jestem na etapie kupna takiego sprzętu więc jak będę oglądał to akurat może się trafi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi