piotreksuzuki Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Witam, zapraszam wszystkich na moją ostatnią prostą w życiu. Od soboty 29 września, czeka mnie więcej zakrętów niż zwykle. Kto moze niech przyjedzie na moją eskortę, pod kościół w Trablicach, niedaleko os. Południe w kierunku na Wierzbicę. Msza zaczyna się o godz. 17. Wesele odbędzie się w Kosowie w "Złotym karpiku" przy trasie E7. Zapraszam.(Gdybyscie chcieli mnie poprowadzić, to chciałbym z Trablic przejechać sie przez moją miejscowosć Kotarwice). Edytowane 18 Września 2012 przez piotreksuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Wklepuje w terminarz.,moja dawna parafia :)a i teraz mam rzut beretem. Edytowane 18 Września 2012 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja też kolego postaram się dołączyć jak tylko będę mógł. Jestem z Południa więc daleko nie mam, a każda okazja jest dobra, żeby pośmigać motongiem. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jeśli mama lub tata z Kotarwic to pewnie sporo znajomych spotkam :D Może jakieś małe co nieco po imprezie nawet u mnie w garażu :) a wejdzie trochę motocykli i na biesiadę miejsca starczy :) Czas pokaże. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jesli tylko czas i zdrowie pozwoli to zjawie sie i ja ;) miejmy nadzieje ze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jeśli mama lub tata z Kotarwic to pewnie sporo znajomych spotkam :D Może jakieś małe co nieco po imprezie nawet u mnie w garażu :) a wejdzie trochę motocykli i na biesiadę miejsca starczy :) Czas pokaże. Mama z Kotariwc pochodzi, no i ja dopiero co sie z tamtad wyprowadzilem, ale nie daleko bo na poludnie i to od trzech tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jeśli będzie sucho postaram się dojechać, napiszcie o której zbiorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Wstepnie ja też będę. Może razem podjedziemy pod kościół. Jakaś zbiórka na leclerc-u? Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Jestem za tylko ustalmy jakas konkretna godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Niech ktoś podrzuci godzinę na parkingu Leclerc .Ślub o 17 to albo parkujemy ładnie przed kościołem przed 17 albo lecimy o 17 z parkingu pod marketem.Kwestia pogody,byle sucho bo w deszczu się naśmigałem w tym sezonie a zimno nie przeszkadza.Może piotreksuzuki jak tam woli.Jka dla mnie start o 17 parking bliżej stacji paliw na Leclerc. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Popieram kolege... Parking leclerc okolo godz 17... No chyba ze Pan mlody ma inna wizje wtedy trzeba bd sie dostosowac :-) Edytowane 22 Września 2012 przez Tomasz Rokita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Czasu na ustawianie itp nie będzie za wiele bo pod kościołem sporo autek będzie jako że o 18 kolejny ślub :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 no dobra... to terasz niech sie ktos wypowie jak robimy... ja jestem otwarty na wszelkie propozycje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 sie młody pewnie odezwie i powie co tam sobie życzy ,jak ma to wyglądać a czy to będzie 16:30 czy 17 po Leclerc to już mi obojętne.na razie trzymamy się opcji że o 17 wyjazd z parkingu leclerc naprzeciwko stacji paliw Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 mi pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi