YAMAHAYZ123 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Sprzedam oponkę z kolcami 110/100-18 oponę kupiłem w styczniu pośmigałem na niej parę razy morze 5 mth po wysokim śniegu wrażenia z jazdy na kolano można schodzić i moto przyklejone 354 kolce ostre robią swoje za opone dałem 470 zł stan oceniam na idealny nigdzie nie przecięta przedarta czy coś w tym stylu sprzedaje bo sprzedałem moto a teraz mam komarka i szkoda żeby leżała w garażu i się na nią kurzyło zakupu nie pożałujesz bo to cudo daje radę ;-) cena jaką chce za tą gumę to 300złFOTKI: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 fajna oponka ale 18;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wiem właśnie kumpel do crf 450 chciał sobie sprawić parę znajomych do 250 2 t i taki ból że nie ma 19 bo sie pytałem w sklepie i do przodu też nie miał ;/ ale to jest bajka wole jeździć w zimie na tym kapciu niż w lecie na normalnych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi