kamal068 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam forumowiczów. Mam dość spory problem. Jechałem sobie dzisiaj motorkiem i radar cyknął mi fotkę. Przekroczyłem o jakies 20 km/h tylko, ale cyknął. Wszystko byłoby ok, gdyby nie światła jakies 100 m. za tym radarem, a przy nich na górze zamocowane są kamery. Zatem Co teraz? Gdyby nie te kamery to chyba nic by mi nie udowodnili bo mi cyknęli od przodu fotosa, ale one tam są niestety ... Proszę o pomoc oraz wsparcie duchowe. Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 płacz i płać, państwo potrzebuje kasy... :P ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Bardzo dziękuję za pocieszenie :D Cholera, ale wolno jechałem ... Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Szalenie strachliwy jesteś.Fotka z przodu ... a kamery ? Myślisz że komuś się zechce zawracać sobie tego tam ... dupę ... sprawdzaniem ?Śpij spokojnie. Jak przyjdzie czas na zmartwienia, wtedy się martw.Zresztą, 20km więcej ... głupie 4 punkty ( chyba ) i 200zł.Jak mi kiedyś powiedział przed Kolegium orzekającym milicjant, każdy może zapłacić :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Pierwszy raz nie wyhamowałem przed radarem Zbyszku, dlatego tak peniałem :rolleyes: Ale dzięki dzięki, poprawiłeś mi humor :biggrin: Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Pierwszy raz nie wyhamowałem przed radarem Bo Virówki zasadniczo nie hamują. Wiem, bo miałem. :) Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 płacz i płać, państwo potrzebuje kasy... :P ;)Państwo jak Państwo. Gorzej ja kasa i dzie na gminę......q..wa a fotoradaru pilnuje jakiś strzażnik wiejski.Jak przyjdzie poleconym to go w ogóle nie odbieraj, albo nie przyjdzie nic albo po 2-3 latach już wyrok sądu i kara niewielkiej grzywny do zapłaty bez pkt. karnych. Będzie to 1/4 kwoty mandatu. Ja tak zawsze miałem chyba, że się coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 dla wlasnego bezpieczenstwa pisma z sadu lepiej odbierac... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Z sądu tak ale od straży miejskiej czy gminnej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly127 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Kamery na światłach nie zawsze rejestrują pojazdy , częściej były stosowane do wykrywania czy pojazd dojeźdza do skrzyżowania , aby zmienić światło z czerwonego na zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 o k...a przypomniało mi się że mam niezapłacony .Co do kamer to raczej od natężenia ruchu .Co do odbierania pism to chyba za którymś razem uważa się za doręczone. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 pozostawia sie w aktach ze skutkiem doreczenia w przypadku braku odbioru w terminie 14 dni... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Czeka się podobno do miesiąca na ten cały mandat. W sumie, cyknął mi fotkę bardziej od przodu to z tym juz się nie martwię. A z kamerami jak się dowiedziałem to bardziej własnie od natężenia ruchu, wypadków itd. Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/156363-zdjecie-z-ukrytego-fotoradaru/ Przeczytaj, temat podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi