trajka66 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Witam ! W mojej Cagivi sa trzy bezpieczniki dwa po 10 A i jeden po 20 A. Zastanawia mnie do czego sluza te dwa 10 A. Gdy wyciagne ta 20 A to nie ma wogole pradu - ani swiatel, ani rozrusznik, nie kreci, ani kierunkow. A gdy wyciagne ktorys z tych 10 A to wszystko jest normalnie. Swiatla dzialaja, rozrusznik kreci, kierunki sa. I tak sie zasatanawiam do czego moga byc te dwa bezpieczniki ???? Bo nie wierze zeby one nic nie robily. Aha schemat niestety zostal zgubiony przez poprzednich wlascicieli wiec po nim tego nie zobacze. Ma ktos jakis pomysl ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 no a jak wyciagniesz ten bezpiecznik to masz ładowanie bo mi sie cos wydaje ze on jest od tego. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi