stellaDODO Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 aaaaaaaa !! Conny sesja wyszła rewelacyjnie :) Szkoda, że ten sezon się kończy. Mam jednak nadzieję, że jeszcze uda się spotkać i dołączą kolejne moto - kobiety :) Julak pisz do conny ona będzie pilotem tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To proponuję znowu czwartkowo. Na weekend każdy może mieć jakieś plany, a czwartek jest taki niezobowiązujący :) Nie wiem, jak będzie z pogodą, ale w razie czego podjedziemy sobie do knajpy - ja jak zwykle proponuje Motor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 mi pasuje, do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam kolezanki! Ja tez dopiero teraz zajrzalam tu od dluzszego czasu, ale teraz sie poprawie i bede zagladala czesciej na te babskie forum :)) Pozdrawiam LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam kolezanki! Ja tez dopiero teraz zajrzalam tu od dluzszego czasu, ale teraz sie poprawie i bede zagladala czesciej na te babskie forum :)) Bardzo się cieszymy! No pomału zbiera się ekipa na jakieś babskie wypady na piwo czy polatnie. Super! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja72 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 To ja też chętnie dołacze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 To ja też chętnie dołacze :-) Anja - witam(y) ! Myślę, że trzeba będzie niedługo zacząć się już dogadywać na jakieś wspólne wyjście na piwko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 na dworze mróz, moto robione na nowy sezon. Ja jedynie na piwko moge wyskoczyc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 na dworze mróz, moto robione na nowy sezon. Ja jedynie na piwko moge wyskoczyc:D Moje też przejdzie zimową renowacje, więc jest pretekst by przy piwku o tym pogadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja72 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ja na piwko chętnie z Wami!! Tylko widze, ze większosc z Leszna... ale może jaki Wrocław wchodzi w gre??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ja na piwko chętnie z Wami!! Tylko widze, ze większosc z Leszna... ale może jaki Wrocław wchodzi w gre??? Obawiam się, że łatwiej będzie Ciebie do nas ściągnąć niż nas do Wrocławia, ale mogę się mylić. Nie wiem co pozostałe dziewczyny na to.. A kiedy by Tobie i Wam dziewczyny pasowało wpaść do Leszna na babskie piwko??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witamy anja72! Postaram sie dostosowac do podanych przez Was propozycji co do dnia i godz. na spotkanie przy piwku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja72 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 No to w takim razie ja sie spręże ;-) i dojade do Was BABKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ollllaaa! I ja z okolic. I na babskie spotkanie chętnie się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam(y)! To skoro już nas tyle tu jest, to może w końcu przej(e)dziemy do konkretów w temacie babskiego piwa =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi