Grzester Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 conny, ty alkoholiczko :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Zaproponujcie jakiś termin. Przegadamy i ustalimy konkrety. Rozumiem, że Leszno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 a jak juz ustalicie to zaśpiewacie dla Koleżanki http://www.youtube.com/watch?v=LK8ZzuHymcI :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Termin, termin.. To może zacznijmy od tego, czy w tygodniu czy w weekend - jak Wam pasuje?Mi zasadniczo tylko środa nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harii Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) lol dziewczyny, jestem pod wrażeniem, umiecie sie zorganizowac, super.co prawda nie ta płeć ,ale z checia bym kiedyś z wami polatał ( jak nie to może chociaż moto popilnuje )zaproście dziadka (jak na razie jeszcze nim nie jestem ) pozdrawiamharii Edytowane 24 Listopada 2012 przez harii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Harii - nie jest łatwo się zorganizować, ale muszę przyznać, że jest coraz lepiej. Pozdrawiam(y) :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Prócz 30.11, 1, 8, 9.12 jestem wolna.a jak juz ustalicie to zaśpiewacie dla Koleżanki :PRudyXJ dzięki. Ale nie trzeba. Pewnie i tak bym zapomniała :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Witam kolezanke amnezja! :)Jak ustalicie jakis termin to dajcie znac :) Pozdrawiam Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Marta25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale myślę, że trzeba rzucić jakiś termin..Komu(ś) pasuje piątek za tydzień? (tj. 8.02.13) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja w tym terminie tu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/158821-yamaha-ladies-night-8022013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ueee to Ci zazdroszczę! Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej. Może za rok i ja się pojawię.Udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Mi pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) :crossy: Edytowane 9 Lutego 2013 przez Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 :crossy: Wydawało mi się, że padło tu pytanie o rozpoczęcie sezonu... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stellaDODO Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 no to ja się zgłaszam po zimowej przerwie i piszę się na spotkanko .. czekamy aż większość sie pojawi i może spotkanie a rozpoczęcie sezonu ? Jest czas żeby sie dograć co do jednej . :)) Będę zaglądała i czekala na termin . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi