papcio22 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Panowie mam pytanie posiadam owego husa fe 400 e. i chciał bym założyc do niego rozrusznik dzwoniłem do aunera i powiedzieli mi za niego 1300 zł :D czy ktos podpowie mi od jakiego moto może pasować? np lc4? lc6?pomocy:)z góry dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_FE400e Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 cześć,szczerze radzę szukać używki, jeśli nie ma w Polsce to UK-land,mam takie właśnie moto i wiem, że części nie są tanie, a zwłaszcza u aunera :)koniec końców możesz zciągnąć serwisówkę exc400 tego samego rocznika i porównać, bo to jest właśnie odpowiednik naszego husaberga,pozdrawiam,Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 ten model powinien miec fabrycznie e-start,jeśli ktoś chce pokombinowac z przekładką gratów z ktma do husa, to u nas w Krzczonowie znajomy ma sporo róznych katów na części, można podjechac i spróbowac czy pasuje,jak dla mnie palenie husa kopką to jakaś masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_FE400e Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 racja Panie kolego :)masakra....ale po wymianie gaznika na keihin FCR to już inna bajka... ciepły czy zimny pali z pierwszego :Dpolecam taką modernizację :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi