Enduram Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam serdecznie jestesm nowy na forum i mam nadzieje ze mi koledzy pomozecie...Potrzebuje dokupic tłok do suzuki ts 200 ,jest lekko przzytarty i chce zrobic szlifa i dokupic jaki tani tłok ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 kupuj tłoki wossnera są najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduram Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ok dzieki ,a mam taki problem , odatem ts do mechanika miał bardzo dobra kompresje palił na dotych nic nie przerywało,chciałem tylko załozyc zawor wydechowy bo sie nie wkrecał ,po 2 tygodniach mechanik dopiero go rozebrał i ztwierdził ze jest przytarty jest taka mozliwosc ? :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A teraz jaka ma kompresję? Jeżeli nie wymieniałeś tłoka ostatnio to nie powinno się nic nagle stać, chyba że go przegrzałeś czy bez oleju latałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduram Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 ,był wymieniany miesiąc temu tłok , przyprowadziłem go własnie od mechanika i chodzi podobnie jak przedtem,lecz mechanik powiedział ze nie założy mi tego tłoczka zaworowego ,bo jest przytarty i on nie bierze za to odpowiedzialności ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi