suzi30 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 witam panowie mam problem z odpalaniem hayabusa 2000 r jak motocykl jest gorący ciężko pali tak jak by rozrusznik proszę o pomoc czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwiaa Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Uprzedze.....jak nie poprawisz pytania, to pójdzie do oczyszczalni :mellow: Rozrusznik nie kręci czy co? Edytowane 30 Lipca 2012 przez Sylwiaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Uprzedze.....jak nie poprawisz pytania, to pójdzie do oczyszczalni :mellow: Dlaczego? Do autora: kiedy były sprawdzane luzy zaworowe? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi30 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 przeprasza panowie i panie Dlaczego? Do autora: kiedy były sprawdzane luzy zaworowe?mam go juz dwa lata i nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 No to pierwsza rzecz do sprawdzenia. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi30 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Uprzedze.....jak nie poprawisz pytania, to pójdzie do oczyszczalni :mellow: Rozrusznik nie kręci czy co?nie może go przełamać pare sekund i pójdzie No to pierwsza rzecz do sprawdzenia. jak go zgaszę po dobrym zagżaniu to nie moę go przełamać tak jakby rozrusznik postoi parę min.i odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Aku ile ma lat? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi30 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Aku ile ma lat?akumulator jest roczny byłem na sprawdzeniu aku.kolęs mi powiedział przed sprawdzeniem jego że to wina rozrusznika i żeczywiści akumulator był ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi