Gość komandosek Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Cześć! Od jakiegoś czasu ćwiczę do zawodów motogymkhany. Jeździmy w kilka - kilkanaście osób, mamy pachołki i aspiracje na mistrzostwo polski :-) Polecam, zabawa jest przednia. Jest to najtańszy a zarazem wyjątkowo efektywny sposób by podnieść swoje umiejętności oraz zwiększyć bezpieczenstwo na drodze. Jednocześnie zapraszam na otwarty trening, który odbędzie się dziś o godzinie 16:00, na parkingu przed Środą Śląską. Każdy jest mile widziany. Dla osób nie znających lokalizacji mapa : http://goo.gl/maps/03VM oraz nr tel : 784 357 737 Trasa dzisiejszego treningu : pozdrawiamMateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Cześć! Najbliższy otwarty trening jest planowany na 11.08.2012. Start o 17:00. Miejsce takie samo jak przedtem - parking pod Środą Śląską. Najprawdopodobniej ułozymy 2 tory, jeden szybki, drugi nieco wolniejszy i bardziej techniczny. Jak zwykle, wszyscy sa mile widziani. W razie problemów z dotarciem tel : 603-270-640 Do zobaczenia! Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 W związku z pytaniami, trening odbędzie się bez względu na warunki pogodowe. Jezdzimy nawet jakby miał padać śnieg z deszczem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 w tym roku już jeździcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 pewnie że już polatane niestety pogoda się zepsuła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu432 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam! W związku z tym że niedawno przeprowadziłem się do Wrocławia i właśnie sprowadziłem tutaj swój motocykl szukałem jakiejś miejscówki do treningów w pobliżu. Dzięki temu tematowi odwiedziłem Środę Śląską i sprawdziłem parking o którym mówicie. Z zadowoleniem muszę przyznać, że jest to jedno z najlepszych miejsc tego typu. Oczywiście jeżdżenie samemu, z zaimprowizowanymi pachołkami jest smętne, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy jeszcze jeździcie na tym miejscu i czy można się dołączyć, bo widzę że temat podupadł ostatnio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar33cki Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Czy z drugiej strony Wrocławia, tj od strony Oleśnicy znajdzie się ktoś, kto również trenuje do Gymkhany? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 ja czasem śmigam na Środę. Mieliśmy jechać nawet dziś grupką ale w taką pogodę można się ugotować więc spasowaliśmy. Tyle że jak jeżdżę sama to ćwiczę na pudełkach po jogurtach i podstawkach pod doniczki :D bo pachołków nie mam ;-) Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi