volumax Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 HTTP://nlo-moto.ru/en Co o tym myślicie jestem ciekaw :) Kupili byście sobie coś takiego przy założeniu, że nie musicie się liczyć z kasą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Nawet gdybym to dostal jako prezent nie zalozyl bym takie cos , z wyjatkiem balu maskowego. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 (edytowane) możesz rozwinąć swoją myśl bo ja mam mieszane uczucia. Pytałem kilku znajomych jedni twierdzili że wymiata inni twierdzili że wieś tańczy i śpiewa. Jest to dość nietypowe nakrycie głowy ale sam przyznasz że bardzo oryginalne. Wydaje mi się że nie wszystko co jest inne i oryginalne musi być obciachowe :) stąd moje pytanie na tym forum co o tym myślicie.Na odnośniku more pictures na tej stronie są pokazane wersje z malowaniem. Edytowane 28 Lipca 2012 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 może i fajne jako zabawka, w specyficznych okolicznościach - stunt lub jakieś wygłupy. do jazdy nie bardzo - na oko ma wąski wizjer, a to znacznie pogarsza bezpieczeństwojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Powiem tak ,to jest kwestia Gustu i Upodoban jak dla mnie nie ten kierunek.Widzialem juz przebudowany sprzet na taka mode ,inni byli zachwyceni znowu reszta miala mieszane uczucia :huh: http://iv.pl/images/04187189651527181351.jpg Jak Kolega wyzej napisal , albo pokazy wystawy dlaczego nie,ale nic po za tym.A tak w nawiasie ( Gusta sa rozne ) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Jak dla mnie maszyna piękna ale ryj przekombinowany i psuje całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi