bobi0909 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dwa tygodnie temu wybrałem sie na przejażdzkę moim ZX6R w drodze złapała mnie niesamowita ulewa. Motor zaczął dziwnie się zachowywać zgasł wyswietlacz światła ledwo paliły totalna choinka z motorem dławił się. . . po dojechaniu do domu nie odpalił już przez jakiś czas. Dostałem sie do aku zdjąłem bak ruszyłem przewodami i problem jak reką odjął...do nastepnego dnia kiedy wybrałem sie na przejażdzkę 700 km jadac w trasie zaswieciła mi sie kontrolka F1 i moto nie miał siły zaczął hamowac silnikiem i wkoncu zgasł. (dławił się przy tym dziwinie) Najgorzej było kiedy zaświeciła się rezerwa ( 10 razy zaczął śie tak zachowywac jak wyżej) Wróciłem do domu oddałem do mechanika podpieli pod kompa i zero usterek ...dziwna sprawa... czy moze to być coś z elektryką? czy może cos z układem paliwa? ale czy w takim przypadku komputer nie pokazał by błedu ? ? ? Czy w ZX6R 2005 r czyści sie jakoś filtr paliwa? ? ? Kuyrde nie wiem co jest grane a zaczyna mie to wkurzac bo ost wyprzedzałem dośc ostro i stało się to w momencie manewru . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wygląda na to że masz gdzieś przebicie na przewodach. Sprawdź czy izolacja nie jest gdzieś przetarta. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi0909 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wygląda na to że masz gdzieś przebicie na przewodach. Sprawdź czy izolacja nie jest gdzieś przetarta.Tez tak wałsnie sądze. Zleciłem naprawę w serwisie ale dzis mie wkurzyli bo jesli kompetre nie pokazał błedu to stwierdzili ze jest wszystko ok . . . tak więc musze im to podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi