kptys Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Od kilku lat jestem szczęśliwą posiadaczką motopeda Herkules Prima 2S, miałam wielu kupców, którzy chcieli pograć na nosie policji, bo nie trzeba go rejestrować, ale pojawił się mały problem. Muszę wlać olej do automatycznej skrzyni Sachsa i nie wiem jaki. Może jest ktoś, kto mi pomoże? Znajomy, który zajmuje się skuterami stwierdził, że wystarczy wlać Hipol syntetyczny, bo motorek jest już wiekowy i wcześniej takie oleje stosowano, ale czy na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 prawdopodobnie ATF IIposzperaj na niemieckich forach Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Olej do skrzyni automatycznej czyli olej od wspomagania Hipol atf zależy ile tam tego musisz wlać bo ja osobiście polecam ci olej malossiego lub motula do takich spraw bo hipol co prawda strasznie nagrzewa się przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi