Marecki_ Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 W Giżycku na zlocie byłem dwa razy, w 2000 oraz 2011 roku i zabawa zawsze była zajebista. Żałuje, że w tym roku mnie nie będzie, bo z ekipą z forum jeszcze wódki nie piłem :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Wróżko Anuszko, spróbuj na www.moto3miasto.pl, tam się kilka osób umawia na wyjazd na ten zlot, moze łatwiej będzie Ci znaleźć kompanów.pzdr P.S. Co oczywiście absolutnie nie oznacza, że masz się udzielać tylko tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróżka Anuszka Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dziękuję, zaraz się zarejestruję :) a w ostateczności pojadę sama jak już nikt się nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No Marecki_ byłaby okazja pogadać o naszych sprzętach ;) Oby pogoda ludzi nie odstraszyła, w piątek sobote ma być znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 no i było znośnie, aż za bardzo! tak że nie wiem ile wypiłem zimnych browarów w czasie zlotu... dobrze że nie było dmuchania :rolleyes: zlot zlotem, najważniejsi ludzie i klimat ale żarcie, które było w cenie wjazdu jak dla psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 pogoda dopisała :) piwko się lało od rana do wieczora, masz racje jedzenie było bez rewelacji, ale to najmniej ważne, jak zawsze ludzie wytworzyli tam fantastyczny klimat...nieważne gdzie ważne z kim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Fajnie nawet było w miarę, tylko stale głodny chodziłem :( Pogoda znośnie dopisała. Edytowane 30 Lipca 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 podobno dietę musiał Wasz pokój utrzymywać, więc tylko pic mogliście :rolleyes: powiedzmy, ze nie było źle... 3+ :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróżka Anuszka Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A ja się Wam pochwalę,że udało mi się bez problemu dojechać samej także jestem z siebie dumna :-) i impreza była superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Zatem nie chciałaś skorzystać z podpowiedzi forum3miasto. Jechaliśmy w kilka motocykli.P.S. A jak oceniasz jedzenie zlotowe? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróżka Anuszka Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Mogłeś tu napisać,że jedziesz :huh: hm a co do jedzenia to w sumie nie wiem, w czwartek jadłam tylko kiełbachę a tak to śmigałam do Centrum na żarcie. Poznałam za to masę super fajnych osób, wybawiłam się, poleżałam do góry kołami i za rok napewno śmignę tam znowu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 parking strzeżony czynny całą dobę! :biggrin: tylu ludzi z forum było a ani jednego nie udało sie spotkać, a może spotkałem ale nie pamiętam bueheh, Yuby byłes na moto? żadnej SP nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gula Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 byłam i ja :) pozytywny reset :)wracając miałam wrażenie, że polecę ja, hondzia a razem z nami..... ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 ...a razem z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 jak to kto - mama poleci :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi