FhissT Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Postanowiłem w tym roku jechać, szczególnie po odwiedzeniu ich strony... ;)http://vboyen.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Postanowiłem w tym roku jechać, szczególnie po odwiedzeniu ich strony... ;)http://vboyen.pl/ rzeczywiście.... "TEREN ZLOTU JEST MONITOROWANY Z AUTOMATYCZNYM ZAPISEM OBRAZU!!!!" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 mi tam ich podejście i deklaracja na stronie tylko zachęciły do przyjechania na zlot w ten weekend... co za gnojstwo w tym kongresie siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 FhissT no to pobalujemy znowu na jednej imprezie...po Augustowie czas na Gizycko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Yuby zdecydowanie w piątek :biggrin: ale dokładnie o której to jeszcze nie wiem... możliwe, ze dopiero po robocie. zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 my też w piątek lecimy, pewnie na jedną nocke no góra dwie jak kac nie pozwoli wracać w sobote ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 W piątek zdecydowanie, no, chyba że... To wtedy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 W piątek zdecydowanie, no, chyba że... To wtedy nie. padać nie będzie jedziemy motocyklami! ma być słoneczna pogoda :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Oglądałem prognozę pogody w dzienniku. 30-32 stopnie i potencjalne burze. Średnio zachęcające, ale pozostanę optymista na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 ja też i w piątek nie ma burz... w sobotę i niedziele owszem ale co tam... :biggrin:Staszku bez wymówek proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 ...i jeszcze trochę obawiam się komarów. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Kupiłem specjalne opaski na komary. Nie lękaj się, dam Ci jedną. przezorny zawsze ubezpieczony cudnie! Staszku nie masz się już czego obawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nie powinniście już spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jak będzie jechała ekipa z Warszawy lub okolic to niech da znać. Chętnie bym dołączył, choć możliwe, że wyjechać będę mógł dopiero w sobotę rano. Jednak przynajmniej powrót razem będzie przyjemniejszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróżka Anuszka Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Cześć. Dajcie znać jeśli ktoś leci z Gdańska albo okolic w czwartek w nie za szybkim tempie i miałby ochotę wziąć na ogon początkującą :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi