pelocik Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) A czy zaciski z ZX14 i 636 będą pasowały bez żadnych przeróbek ?I czy oczywiście różnica jest aż taka duża, że warto się za to zabierać ?Czy takie z tych roczników : http://allegro.pl/zaciski-przod-kawasaki-zx6r-636-ninja-05-06r-i2533999970.html ? Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez pelocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 od 2009 modelu, roznica spora Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc1000 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam ja też chciał bym sie pochwalić kuypiłem 2 dni temu YAHAHA RS XV 1700 i jestem zaskoczony osiągami i przyśpieszeniem. Gdyby ktos mi mógł pomóc gdzie to cudo można przeregulować bo czasem kichnie i psiknie dziwnie. Bardzo bym prosił o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam ja też chciał bym sie pochwalić kuypiłem 2 dni temu YAHAHA RS XV 1700 i jestem zaskoczony osiągami i przyśpieszeniem. Gdyby ktos mi mógł pomóc gdzie to cudo można przeregulować bo czasem kichnie i psiknie dziwnie. Bardzo bym prosił o pomoc!!!Hamaha czy Yahaha ? Słyszałem coś o Yamaha ale co ja tam wiem. Dział jest od tych wehikułów, SZUKAJ w wyszukiwarce. Joł ! Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) OOoOo gratuluje :flesje: żeby Ci ktoś go ino nie porysował na klatce :sad: Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi