Guti Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam . Jak w temacie . Musze wymienić przednią (i tylną w sumie też ) oponę do gs850g 82r, opony maja wysoki bieżnik , na oko jak nowe , ale mają 17 lat i są do wymiany ( twarde i widać delikatne pęknięcia przy dokładniejszych oględzinach ) . Może ktoś testował Nowe opony i może doradzić , która dobrze trzyma w zakrętach . Rozmiar -> 3.50H x 19" . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 np. pirelli sport demon, mam i mogę smiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Potwierdzam, bardzo zacne lacze. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) No ok , chcę się tym klockiem trochę powykładać :crossy: w ciasnych winklach .... Pirelli Sport Demon polecacie (mam nadzieje , że wagowo da rade , widzę , że ma nośność 57 to oznacza do 230kg , gs waży gotowy do jazdy coś ok 270kg plus ja 90kg to wychodzi 360kg czyli po około (zakładam ze w miarę masa rozłożona jest 50/50) 180kg na oponę powinno dać radę (ale z plecaczkiem 65kg to już będzie graniczna nośność , dobrze kombinuje ? . I widzę rozmiar tylko 100/90-19 mi bardziej pasi 100/80-19 to i tak wychodzi mi więcej jak oryg 3,50 (mierzone suw miarką ) nie jestem specem nie wiem czy dobrze kombinuję jak coś to mnie poprawcie . Edytowane 16 Lipca 2012 przez Guti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi