rafael Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 A więc tak wymienione na nowe tarcze przekładki sprężyny olej castrol i lekko ślizga nie ma zrywy na wyzszych biegach nie przyspiesza jak ma sprzegło dobrze poskładane! nie mam pomusłuJaki dokładnie olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 CASTROL MINERALNY 20W40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Masz jakiś pomysl co może być z tym sprzęgłem nie tak zauważyłem że kosz ma luzy na boki na wałku na tej tulejce "mosiężnej" ale czy to może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wymienione sprzęgło ebc tarcze spreżyny przekładki! poskładane według serwisówki i albo ciągnie albo ślizga jak ustawie żeby był luz na klamce to niema sprzęgła jak ustawie żeby było sprzęgło to ślizga! kosz ma lekki luz na boki to może być przyczyną bo już kurde czary mary nie wiadomo co począć to musi cholera jeździć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi