Rosa Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Łoooo chochoooooo.......ale się zdziwiłem jak zobaczyłem powiadomienie z Twoim nickiem mmm757! :biggrin: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 hahaha widzę pamiętasz stare czasy na VN :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) Chciałem coś oryginalnego napisać, ale chyba nic nie wymyślę :rolleyes: Także chciałem podziękować, zwłaszcza Naszym Sympatycznym Gospodarzom, że chcieli nas po raz kolejny ugościć :) Kilka fotekhttps://picasaweb.google.com/101657342332491761328/SSSJ7# Edytowane 11 Września 2012 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No dzięki za miłe słowa. My też nie wytrzymaliśmy i w niedzielę pyrnęliśmy się po winklach - no pogoda była o niebo lepsza. To coście przy ognisku nagrali to kasować bo siara i poruta była :mad: ale obiecuję że popracuję nad formą na wiosnę. Będę miał czas :) Dzięki za miłe towarzystwo, no i do ewentualnego zobaczenia na wiosnę :biggrin: . Ale na pewno nie będzie to długi łykent - nasza firemka musi zarabiać, ahem :wink: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 bez strat w [...] sprzęcie :) My się tym nie możemy pochwalić :icon_twisted: oj tam, oj tam... w sprzęcie to niewielkie lusterka i kierunki przecież całe, gorzej z ludźmi ale jak to mawiają do wesela się zagoi :icon_twisted: Latanko w powrocie pierwsza klasa, słowa uznania dla Estrelki , bo niewiele kobietek potrafi tak jeździć, mało!!!!!! Wielu facetów tak nie potrafi jeździć bravisssimo!!!! Rosa dzięki, miło słyszeć takie słowa... ale i tak postaram się poprawić ;) wystarczy poczytać instrukcję i dowiedzieć się, że niektóre motocykle posiadają szósty bieg, np. GSXR :banghead: ej ale to miało zostać między nami... :blush: :P Kilka fotekhttps://picasaweb.go...91761328/SSSJ7# Wolkan super foty :clap: aż mi banan jeszcze większy na twarzy wyskoczył na samo wspomnienie weekendu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Kilka fotek i jakieś filmiki z aparatów Rosy i mojego https://picasaweb.google.com/116062263814078001317/7SSSJWrzesien2012# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 tyż wielki dzięki "buberom" za gościnę i super pyszne śliwki ( mam nadzieję że to były sliwki :) )ale pomijając wszelkie radości :( ...... czy były jakieś "straty" lub ....... - o których powinnyśmy wiedzieć?prosto w "ekranik" poproszę :) ps.wizy i lotki już porozdawałem :) dzięki all !!! ps.2"warszawka" podczas drogi powrotnej zasługuje na miano "super zdyscyplinowanej grupy powrotnej" - dziękować ! karność i porządek ich prowadzi :) ps.3 matata - więcej fotek przypadkiem nie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) matata - więcej fotek przypadkiem nie masz ? Mirek,mam :biggrin:,ale one nie zasługują na to aby je upubliczniać :blush: no chyba że chcesz...... :blink: Co do zdjęcia https://picasaweb.google.com/116062263814078001317/7SSSJWrzesien2012#5787339404212062946 cały czas się zastanawiam co Strelka miała w tym woreczku?? Edytowane 13 Września 2012 przez matata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 No jak to co? Butki na zmianę :biggrin: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 haha moje różowe klapeczki zabrałam mając nadzieję że pogoda się poprawi :biggrin: macie kilka moich zdjęć do obejrzenia https://picasaweb.google.com/111075860535467597119/VIISSSJKarkonosze79092012?authuser=0&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 no artystka normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Strelka, zdjęcia 1wsza klasa :biggrin: no artystka normalnie :) ajtam ajtam, po prostu umi ładne foty robić :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 macie kilka moich zdjęć do obejrzenia https://picasaweb.go...feat=directlinkI to są dopiero super zdjęcia!!! Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No to jeszcze parę moich z telefonu: https://picasaweb.google.com/109362237428611694687/SSSJ0709092012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJiep9bsy_7uNQ&feat=directlink :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wszystkim starojapońcom i sympatykom ciepłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu tysięcy nawiniętych kilometrów w Nowym Roku życzę ja, matata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi