Skocz do zawartości

VII SSSJ (Spotkanie Symaptyków Starej Japonii) Weźmy się i zróbmy!

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem coś oryginalnego napisać, ale chyba nic nie wymyślę :rolleyes:

Także chciałem podziękować, zwłaszcza Naszym Sympatycznym Gospodarzom, że chcieli nas po raz kolejny ugościć :)

Kilka fotek

https://picasaweb.google.com/101657342332491761328/SSSJ7#

Edytowane przez wolkan

No dzięki za miłe słowa. My też nie wytrzymaliśmy i w niedzielę pyrnęliśmy się po winklach - no pogoda była o niebo lepsza. To coście przy ognisku nagrali to kasować bo siara i poruta była :mad: ale obiecuję że popracuję nad formą na wiosnę. Będę miał czas :)

Dzięki za miłe towarzystwo, no i do ewentualnego zobaczenia na wiosnę :biggrin: . Ale na pewno nie będzie to długi łykent - nasza firemka musi zarabiać, ahem :wink:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

bez strat w [...] sprzęcie :)

My się tym nie możemy pochwalić :icon_twisted:

oj tam, oj tam... w sprzęcie to niewielkie lusterka i kierunki przecież całe, gorzej z ludźmi ale jak to mawiają do wesela się zagoi :icon_twisted:

Latanko w powrocie pierwsza klasa, słowa uznania dla Estrelki , bo niewiele kobietek potrafi tak jeździć, mało!!!!!! Wielu facetów tak nie potrafi jeździć bravisssimo!!!!

Rosa dzięki, miło słyszeć takie słowa... ale i tak postaram się poprawić ;)

wystarczy poczytać instrukcję i dowiedzieć się, że niektóre motocykle posiadają szósty bieg, np. GSXR :banghead:

ej ale to miało zostać między nami... :blush: :P

Wolkan super foty :clap: aż mi banan jeszcze większy na twarzy wyskoczył na samo wspomnienie weekendu :icon_mrgreen:

tyż wielki dzięki "buberom" za gościnę i super pyszne śliwki ( mam nadzieję że to były sliwki :) )

ale pomijając wszelkie radości :( ...... czy były jakieś "straty" lub ....... - o których powinnyśmy wiedzieć?

prosto w "ekranik" poproszę :)

ps.

wizy i lotki już porozdawałem :)

dzięki all !!!

ps.2

"warszawka" podczas drogi powrotnej zasługuje na miano "super zdyscyplinowanej grupy powrotnej" - dziękować ! karność i porządek ich prowadzi :)

ps.3

matata - więcej fotek przypadkiem nie masz ?

matata - więcej fotek przypadkiem nie masz ?

Mirek,mam :biggrin:,ale one nie zasługują na to aby je upubliczniać :blush: no chyba że chcesz...... :blink:

Co do zdjęcia https://picasaweb.google.com/116062263814078001317/7SSSJWrzesien2012#5787339404212062946 cały czas się zastanawiam co Strelka miała w tym woreczku??

Edytowane przez matata

No jak to co? Butki na zmianę :biggrin:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

• 3 miesiące temu...