szafa76 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Pilnie potrzebna krew dla motocyklisty rannego w wypadku !!! Więcej info : http://forum.motocyk...krew-vt5630.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darszana Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jeśli jutro ktoś ma ochotę się przejechać do Katowic przez Częstochowę, ja z chęcią się zabiorę :-) Mam AB Rh+, i kombiaka sportowego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 informacja dla wszystkich chętnych: nie wiem, czy ten przypadek jest jakiś szczególny (wątpię); normalnie można oddawać krew w swoim mieście, trzeba tylko zabrać kartkę wypisaną na nazwisko i dostarczyć (pocztą, czasami faksem lub skan) do szpitala w którym leży poszkodowany. grupa krwi też nie ma znaczenia, przecież świeżo oddana dopiero idzie do badań, a potrzebujący dostają z zapasu znajdującego się w lokalnym centrum krwiodawstwajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa76 Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Nie musisz nigdzie jeździć,możesz oddać w dowolnym punkcie krwiodastwa podajesz tylko dla kogo i na jaki szpitalu leży,sami przetransportują krew i zaznaczą dla kogo.W ten sposób zbierano krew dla mnie w całej Polsce a leżałem po wypadku w Warszawie na Banacha.Jeszua szybciej pisze ode mnie. :clap: Edytowane 9 Lipca 2012 przez szafa76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darszana Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dzięki za info :-) Może wreszcie się zmobilizuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi