Dr.Artur Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 czesc dziewczyny :) wiec tak wymieniam lozyska amora tylnego lopatkowego :( i zastanawiam sie czy przy okazji wymieniac w wachaczu, problem jest taki ze przechodzi przez niego wydech i zeby go zdjac trzeba wydechy sciagnac( przedni i tylny gar ) wiec gdy wydechy zdejme to i ich uszczelki by sie przydalo wymienic ehhhh. wahacz chodzi bardzo lekko w gore i w dol bezoporowo, na bok wykazuje minimalny luz duzo ponizej 1mm moze z 0,1 moze 0,2 mm wiec czy warto go rozbierac i sprawdzac lozyska po czym sie okaze ze sa ok :) lub ze sa be :(, a prawda jest taka ze jak cos dziala to po co tykac bo mozna to tylko spier........ ave motorynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Rozbierz, nasmaruj i wiesz co masz. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jesli moto ma kilka lat to lepiej wymienic, bo nikt tego pewnie nie tykal i nie smarowal przez cale zycie motocykla.Mimo oczywistych problemow z wyjeciem i kosztow.Tyle ze raczej zima bym to robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 trzeba bylo napisaczostaw jak chodzi lekko to sie nic nie dziejeale mnie poczeszyliscie zima nie da rady nie ma gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 a nieda rady wywalic calego silnika zeby nie ruszac glowic. ja uwazam ze lepiej nie rozbierac jak cos chodzi wiec jak da sie wywal silnik z ramy a pozniej wes sie za amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 a po co mam silnik z 5ramy ruszac?jak aglowica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi