tomaszewiak Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Mam okazje kupic gilere c 80 z 2000r za 5tys zl.Taka jak na zdjeciu.Czy opłaca się????????Prosze o konkretne odpowiedzi bo zalezy mi na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 To dość żadki motor a więc trudno do niego pewnie z częsciami, odradzam kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszewiak Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 pomylka to jest model c80 prosze o inne wypowiedzi zalezy mi na czasie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 potwierdzam to co powiedział enduras...najpierw podzwoń do lokalnych przedstawicieli Gilery i popytaj sie jak z częściami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mi to wygląda na Gilere Canibal a c80 to może nazwa kodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszewiak Opublikowano 24 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 WYPOWIEDAJCIE SIE NAPRAWDE TO BARDZO WAZNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi