a_rtu_r Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam Problem z silnikiem w mojej fzr 1000 już został dawno naprawiony, w dużej mierze dzięki Wam. Ostatnio zakupiłem alarm motocyklowy z zdalnym odpalaniem i tu mam problem. Jak podłączyć to odpalanie. Podrzucam schemat, który został dołączony. Nie wiem jak to podłączyć. Prosiłbym o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodynamo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czerwony plus akumulatora przez bezpiecznik :)Czarny masaPomarańczowy plus za stacyjka (pojawia się po włączeniu zapłonu )Szary do przekaźnika włączającego rozrusznikRóżowy przełącznik start rozrusznika (przewód biegnący od przełącznika do przekaźnika )Oczywiście przewód między przełącznikiem rozrusznika i przekaźnikiem przecinasz ! Cytuj http://motocdi.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi