eskorta weselna Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Mam prośbę.Jestem matką Panny Młodeji (i mam nadzieję być dobrą tesciową dla przyszłego zięcia).Chciałabym Młodym zrobić niespodziakę i zaprosić chętnych do ich eskorty ślubnej.Młodzi bedą jechać do ślubu motorem z koszem, jak dobrze podpatrzyłam to BM-ką.Prowadzić będzie Pan Młody,mój przyszły zięć.Ślub w pięknym kościele w Podkowie Leśnej 01.07.2012 tj. niedziela godz.12. Wyjazd z Brwinowa ul.Mickiewicza 1b do kościoła o godz 11:30.Po ceremonii kościelnej przejazd do Pałacyku Otrębusy.tj przy drodze 719 Pruszków -Otrębusy Zapraszam serdecznie a i jakaś okowita się znajdzie w pięknym podziękowaniu ps.w przypadku ulewy,niestety zabytkowy też piękny lecz jednak samochód Edytowane 25 Czerwca 2012 przez eskorta weselna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 wstępnie się piszę, ale jeszcze potwierdzę... P.schciałbym mieć taką teściową :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Kutfa no, mnie niestety nie będzie w Warszawie ale jeśli z jakiegoś dziwnego powodu zostanę to nie omieszkam przyjechać do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskorta weselna Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam miło mi ,ze być może spełni się niespodzianka dla młodychPogoda ma być piękna a i podziękowanie też będzie pięknePrzy okazji można zobaczyć ładną Podkowę Leśną i cudny ogród przykościelny ps.do ZQ23 jak się dobrze szuka, to się znajdzie fajną teściową.Dla sensownych zięciów to teściowa też jest życzliwa pozdrawiam i zapraszam jeszcze więcej chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 jak koncepcji nie popsuję swoim motrorem, to też będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskorta weselna Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 dzięki,żaden motor nie popsuje,zapraszam wiem że w Kaniach i Pruszkowie jest kilkanaście fajnych osób z motorami,tak blisko to jest,zapraszamoczywiście z całej Polski też,jak gdzieś są/będą w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 w sobotę idę na pępkowe, więc nie wiem o której i w jakim stanie skończę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskorta weselna Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 oj.tyle luda czyta a odzewu mało.Brak chętnych na złocisty płyn.Może nie tak powinnam zapraszac, to podpowiedzcie jak bardziej skutecznie to zrobić.Widać brak mojego doświadczenia w zapraszaniu fanów motorów.pozdrawiam ps. ZQ23: pępkowe też ważnepzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Koniec czerwca, ludzie zabierają pociechy ze szkół i jadą na wakacje i tego typu bzdury. Po za tym nie każdy zgłasza się a niektórzy lubią spóźnić się z klasą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskorta weselna Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 wszyscy jadą ,ktoś musi jeszcze pracować,to tak żartem.Zacytuję słowa jednej piosenki:"Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczniGdy nie ma dzieci w domu - to jesteśmy niegrzeczni" Jak piszesz,że niektórzy się spóżniają z klasa,chili lubią entree to mam nadzieję i miło mi będzie,jak Nas zaszczycą swoją obecnościąpzd a ja tyle złocistego płynu kupiłam i ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 i ja nie piję :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jak zdążę i znajde kościół w podkowie bo do brwinowa się nie wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Próbowałem ale nie udało mi się. 11:35 dopiero w Brwinowie byłem ale Mickiewicza nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja znalazłem jedno i drugie ale pod kosciołem byłem tylko ja więc obstawy z jednego moto się nie robi więc pojechalem tam skąd przyjechałem.shinigami mijałem Cię chyba w kaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 (edytowane) Nie kojarzę, sporo motocykli dzisiaj widziałem. Coś mi świta z niebieskim światłem z przodu w mijanym Gixie :) Edytowane 1 Lipca 2012 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi