danielo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 witam kupiłem nie dawno wsk 125 i mam problem wyskakuje mi 3 i niewiem co to za przyczyna pomocy. :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jak wyskakuje 3 to nie obejdzie sie bez rozpoławiania silnika(choć diagnoza i wymiana wałka zajmie chwile).Masz wyjechane zęby na wałku (nie pamiętam jak on sie nazywa), Jedyne wyjście to wymiana wałka i możliwe ze jeszcze paru części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 witam kupiłem nie dawno wsk 125 i mam problem wyskakuje mi 3 i niewiem co to za przyczyna pomocy. :sad:Kolego danielo, jako, że jesteś nowy to prosze przeczytaj regulamin, użyj wyszukiwarki i nie uprawiaj archeologii. Jesli pytasz o skrzynię biegów nie podłaczaj się do tematu o zapłonie. To tak gwoli wyjaśnienia na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi