Domi92 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Podczas jazdy bardzo irytuje mnie latający w każdą stronę wisiorek przypięty do klucza. Nie posiadam owiewki i raczej jej w przyszłości nie zakupię. Początkowo sprawa wyglądała na banalną. Chciałem kupić ten o to scyzoryk http://allegro.pl/klucz-scyzoryk-4-przyciskowy-grot-vw-gratis-super-i2395112268.html Do niego zakupić odpowiedni grot do Yamahy i dorobić na miejscu. Jednakże zapomniałem o tym, że w kluczyku mam immo. Powiedzcie mi proszę czy w oryginalnym kluczyku mogę rozwalić ten plastik, by wyciągnąć grot, odpowiednio spiłować końcówkę i przykręcić go do w/w scyzoryka ? Nie lubię kluczyków z wisiorkami, a mam małe obawy, by nosić ze sobą sam kluczyk. Jest za lekki i nie wiedziałbym kiedy bym go zgubił. W samochodzie mam sam scyzoryk i jest dość duży, więc go cały czas czuje w kieszeni. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 a to nie jest tak, ze kostke do immo masz oddzielnie - nie z samym grotem do kluczyka? przynajmniej ja jak dorabialem do hondy to poza samym kluczykiem byla jeszcze taka mala kostka ktora sie wsadzalo pod najklejke w kluczyku.moim zdaniem bedzie podobnie - wiec chyba wystarczy wyjac ta kostke i gdzies wsadzic w ten nowy dociety kluczyk Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi92 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Tak, masz rację. Ta kostka jest wtopiona w plastik. Tylko nie wiem czy musi mieć bezpośredni styk z grotem, ale z tego co mi wiadomo jest to czujnik zbliżeniowy, więc ta kostka musi być jedynie w okolicy. Czy w tym scyzoryku mogę ją zakleić na gorąco, by nie latała w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 nie musi się stykać - wystarczy, ze jest obok. Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi