_speedy_ Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 WitamPo niespełna 4 latach od zakupu hondy cb450s i 3 lat od jej sprzedaży , znów mam motocykl , znów honde , znów nakedTym razem pedzony wałem i z silnikiem widlastymoto moja NTV'ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 z tą owiewką -szybą mi się nie podoba ale o gustachsię nie dyskutuje Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Mnie tez średnio - ale nie zdążyłem zdjać bo w sobote przyjechalem do domu nim i do tej pory nie jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Śliczna, gratuluję! Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 ładniutka. Ile takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Niestety sezon trwa , woj.lubelskie ma to do siebie ze mało i drogo , ntv jest mniej popularny niż cb/gs wiec wywoławczo było 5.5 tys a utargować się udało niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udany motorek, kiedys byłem bliski kupienia. Powodzenia i zadowolenia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dziękuję wszystkim za pozytywne słowaOd marca przeglądałem ogłoszenia z mojego regionu , najpierw były 2 które stały prawie miesiąc na allegro wiec raczej coś nie halo , poźniej 1 blisko ale drogi ,Teraz pojawiły się 3 , jeden drogi i 80 km ale forum ntv mnie ostrzegło ze wcale nie taki świetny jak w opisie i kasy nie wart(poprzedni właściciel go rozpoznał) 1 w Zamościu(100km) ktory dzieki przychylności kolego z forum udało się zobaczyć i ocenić że średnio warty ceny (anglik , rama malowana proszkowo ale błotnik to już spray ) i ten który kupiłem Wiec o NTV nie tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi