Marecki_ Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Witam. Nie wiem czy odpowiednie miejsce, lecz aby zapobiec komuś niepotrzebnie straconych km i nerwów, chciałbym się podzielić spostrzeżeniami dotyczącymi motocykla z ogłoszenia: http://otomoto.pl/honda-vtx-1300-bardzo-dobry-stan-1-reka-M3130586.html Oczywiście przy wcześniejszych rozmowach telefonicznych, sprzedający zapewniał, że wszystko jest w oryginale, łącznie z lakierem a stan jest jak nowy z salonu. Potwierdzał, że motocykl nie miał żadnych kolizji i nic nie było wymieniane... Zacznę od tego, że motocykl był cały malowany (wcześniej był szary). Miał uszkodzony przód, który był najprawdopodobniej prostowany, gdyż przy dobijaniu przodu jest przeskok w tulejach. Wymieniony był jeden kielich a na drugim jest wgniotka. Przednia felga posiada uszkodzenia i ma dużo odważników do wyważania. Lampa przednia została wymieniana a od starej jest odbity lakier na główce ramy. Przedni błotnik nie jest oryginalny, lecz jest z laminatu... Tak więc igła to nie jest. Zrobiłem niepotrzebnie 80km w dwie strony, lecz pewnie nieźle bym się wkur*ił gdyby to było 500... Lewa w górę! :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Augan Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Marecki_ - a tak o Czempiń nie łaska było zahaczyć ? - pojechałbym z Lucy i z Tobą oblukać to cudo w Śremie. A tak w ogóle- to przecież Ty grzecznie leżysz z popękaną miednicą , chyba że lekarze składali Ci taką metalową miednicę do umycia się :biggrin: :biggrin: :biggrin: . Następnym razem wpadaj do nas - obiecaliśmy sobie przecież, ze jak się wykurujesz to należy nam się zimne piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Człapie o kulach a jechałem z kolegą jego autem. Fakt, łatwo nie było... Zrastam się szybko i z dnia na dzień jestem coraz sprawniejszy :) Augan, pamiętasz jak Ci mówiłem w szpitalu o VTX'ie rodzynku - to właśnie miał być ten rodzynek. Masakra jak handlarze próbują nabijać ludzi w butelkę...Odrobinę się napaliłem, lecz ochłoda nadeszła szybko, jak zacząłem go oglądać.A do Czempinia zawitam na pewno- zimnego browara nigdy nie odmawiam :D Ps. Jak znajdę coś w okolicy to dam Ci znać i jak będzie pasować to podlecimy wspólnie obejrzeć sprzęt :) Ps2. Dodam jeszcze, że nie jest to rocznik 2007 lecz 2006 Edytowane 24 Maja 2012 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ale treść ogłoszenia to miazga :laugh: Utrzymana w bardzo dobrym stanie, super stan, jak nówka. Motocykl posiada typowe ślady normalnego użytkowania, jednak stan bardzo dobrze utrzymany. Opony w bardzo dobrym stanie....Silnik pracuje bardzo dobrze, zwyczajnie jest jak nowy. Czysty kolektor wydechowy. Nie zaśniedziały czy zniszczony staniem w złych warunkach, ogólnie widać, że był dobrze traktowany. Na prawde bardzo dobry stan. Ogólnie 100% sprawny technicznie i gotowy do jazdy już teraz. chyba był podniecony jak pisał to ogłoszenie :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 potwierdza regułę że po czarne motocykle się nie jedzie... a do Śremu to na 100% nie warto heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 dobrze ze pojawił się ten post, trzeba będzie uwarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kult Motor DRP Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 no do Śremu po motor nie jeździmy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi