Piekarz Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) Szanowni Bracia Motocykliści, 23go czerwca zakładam na palca GPSa i kończy się moja wolność :-).Z racji mojej miłości do dwóch kółek środkiem transportu będzie oczywiście mój "synuś" Suzuki Intruder 1800 :-).W związku z powyższym zapraszam bardzo serdecznie wszystkich Miłośników dwuśladów do przejażdzki ślubno-weselnej :-).Na chwilę obecną zadeklarowało chęć uczestnictwa około 20stu moich znajomych. Plan spotkania:- godz. 15:45 - 16:00 - zbiórka pod moim domem mieszczącym się w Łodzi przy ul. Tatrzańskiej 114 (okolice DH. Dąbrówka)- jedziemy po moją przyszłą Żonę - Łódź ul. Kopernika- kosciół - Łódź ul. Sienkiewicza- sala weselna - Andrespol ul. Rokicińska Dla Uczestników parady ślubnej w ramach podziękowania przewiduję wodę źródlaną wysokoprocentową i coś na osłodę :-)Dodatkowo w połowie lipca zaproszę Wszystkich na ognisko. W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt tel: 505 566 800 .Pozdrawiam i zapraszam serdecznie... Artur Edytowane 19 Maja 2012 przez Piekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jedno małe sprostowanie: miłośników jednośladów a nie dwuśladów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 no cóż choć chyba nie znamy sie osobiscie,juz teraz życze Ci wszystkiego co najlepsze, żeby Wasze wspólne życie było jak taki długi udany sezon motocyklowy, ze wspaniała pogodą, pieknymi gładkimi drogami i cudownymi widokami,a kazdy powrót szczesliwy, zycze Wam zrozumienia, tolerancji i braku trudnych wyborów,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Piękne życzenia... Nie dziękuję, żeby się spełniło... Mam nadzieję, że do zobaczenia 23go czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 WSZYSTKIEGO NAJJJJJ i Dużo, Dużo miłości :-)Ps. jeśli czasowo będę wolny to oczywiście melduję się o 15:45 23go pod Twoim domem (jednośladem :dry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam Wszystkich... Bardzo ale to bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy Wszystkim za mega wypaśną paradę ślubną.Mamy nadzieję, że woda ognista smakowała .Dodam, że do kościoła poprowadziło nas ponad 110 motocykli a na salę 73.Taka frekwencja przerosła nasze najskrytsze marzenia... Jeszcze raz dziękujemy.Przepraszam, że dopiero teraz przesyłam podziękowania ale dopiero teraz wróciliśmy z podróży poślubnej i mamy dostęp do internetu... Pozdrawiamy Karolina i Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi