barszcz91 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 witamchciał bym spytać gdzie mogę kupić łożyska na wał do hondy xr 600r z oznaczeniem MT-SC0736 a na bieżni ma oznaczenie TM PXI czy wystarczy że kupię zwykłe łożyska np. FAG 6307 C3? A tak w ogóle co ten symbol oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toper-utl Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 6307 jest o 3 mm szersze wiec chyba nie przypasuje, niestety nie ma ogolnie dostepnego taniego zamiennika w "sklepie rolniczym", wiec aso lub zamienniki z larsona czy olka jesli oczywiscie sa.a co oznaczaja literki i cyferki.... no bardzo wazne rzeczy ...mt-sc0736 - symbol lozyska. Producent NTNTm - lozysko wykonane z ulepszanej cieplnie stali lozyskowej.PX-1 - podwyzszona klasa tolerancji wykonania. wiec bardzo dobrze wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz91 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 mam jeszcze pytanie odnośnie drugiego łożyska, mam drugie łożysko TMB 308x50 JR2 c3 czy mogę go zastąpić zwykłym typowym łożyskiem NTN 6308 c3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi