Czyzyk8520 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam. Niedawno remontowałem gwint w misce olejowej i musiałem zdemontować kolektory. Dzisiaj ładnie wszystko złożyłem i po odpaleniu moto zaczyna dymić z łączenia kolektorów z głowicą. Nie dawałem tam żadnych podkładek czy smarów. Skręciłem na stare pierścienie. Co może byc powodem dymienia ? Nie jest to dym silnikowy, tylko taki jakby się tam coś paliło. Proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Musisz wymienić uszczelki pod kolektorami. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk8520 Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Drugi raz odpaliłem, jezdzilem pol dnia i jednak wszystko w porządku. Może olejem coś zachlapałem i dlatego dymiło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi