Yaco Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam!Moje pytanie chyba w zasadzie powinno znajdować się w Technice, ale gdzie, jak nie tu uzyskam najpewniejszą odpowiedź :evil: Więc do rzeczy - znajomy posiada Hondę Tact (chyba najstarszą wersję - taka troche kańciasta). Na desce znajdują się dwie kontrolki (LED'y). O ile lewa nie pozostawia wątpliwości - jest oznaczona typowym symbolem oliwiarki :mrgreen: , o tyle przy drugiej znajdują sie japońskie "domki" i za jasną cho****e nie wiemy co ona sygnalizuje. Aha - jest czerwona i zaświeca się przy około 40km/h - prawdopodobnie przed czymś ostrzega, ale chcemy wiedzieć przed czym dokładnie. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ja bym obstawiał, że jest to coś jak kontrolki w większych japońskich wersjach, które włączają się przy 80-100km/h i ostrzegają, że jedziemy troche za szybko :evil: Kumpel ma coś takiego w japońskiej wersji FZR 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mój braciak ma takie cuś w aucie- VW T4 z tachografem. Powyżej 80km/h świeci sie czerwona dioda, hehe (praktycznie nigdy niegaśnie :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 ostrzega o zbyt duzej predkoscikumpel miał takich sprzetów kilkanascie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 O ile 40 kmh to za duża prędkosc :? a ile idzie ta fura max ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Nie znam maksa ponieważ nie chciałem jej katować. To nie mój sprzęt, a ta kontrolka wygląda groźnie. 8O Wielkie dzięki :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi