pancur Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Zauważyłem że koło pasowe przy ruszaniu ręką nawet chodzi na boki.Nie chcę rozbierać bo może to typowe przy tym napędzie że jakaś mała tolerancja tam musi być.Ktoś coś wie to proszę o radę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Kilka lat wstecz jak miałem ENke zauważyłem podobny objaw na małym kole pasowym- napędzającym. Luz poprzeczny był niewielki lecz wyczuwalny przy poruszaniu koła ręką, wtedy ENka miała ok. 68kkm realnego przebiegu..... Być może masz już wyrobiony wielowypust wałka zdawczego bądź samo osadzenie koła pasowego na tymże wałku... ile km przebiegu ma maszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi