Djobeł Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Wszystko się bardzo ładnie udało. Raz jeszcze gratulacje. Poka foty Vector! Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Rafał, Kocham Cię :wub: Napiszę resztę później ;)Ja Ciebie też :) A co do reszty, to ja tylko dodam od siebie, że gdyby nie Ducatisti, to była by wielka bieda... czyżby Patryk nie miał kolegów motocyklistów?! Oczywiście szacuna dla kierowców Afryki, SVy, HD, no i kogo tam jeszcze nie wymieniłem a był ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A w sumie to fakt, nie jeden się zapowiadał, a ch*j z tego wyszedł :bigrazz: Mimo wszystko, ludzie o wielkim, szczerym sercu (DOC - :notworthy: ) się pojawili. Wierzcie mi, że gdy stałem już przy ołtarzu i usłyszałem grzmot podjeżdżających desmo... To chyba w sumie mnie ropie*doliło najbardziej ;) PS. Afryka nieźle tam porządziła ;) Porter, czy to nie byłeś przypadkiem właśnie Ty, tą armaturą? ;) No i szkoda, że kolega od tego Trampka nie wpadł na kawałek ciasta i strzała za Młodych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 I tu się zdziwisz Vector, Afryką przyjechałem ja ;-)Tyle, że byłem bardzo spokojny.Fakt, nagłośnienie ze strony DESMO był zajebiste! Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Kurczę, Djobeł, dlaczego nie powiedziałeś, że Ty to TY :icon_exclaim: :icon_question: Zresztą ja byłem tak zesrany ze stresu, że ledwo świat w kolorach rejestrowałem :bigrazz: Rafał, ten motyw z Mazurem i Białym jak szli przez salę do kibla niezapomniany :icon_mrgreen: Trza się na grillu u Vectora za jakiś czas spotkać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Bo byłem bardziej zesrany od Ciebie heheNie wiem, jakoś tak wyszło, że przedstawiciele poszli złożyć życzenia w imieniu ekipy i jakoś nie było okazji na "personalne wyznania" hehe.Na gryra z wielką chęcią się piszę ;-) pozdr. Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Niestety ze wzgledu na pogodę i sporą odległość nie przybyłem , choć bardzo chciałem- załatwiłem sobie wolną sobotę i maszyne wyczyściłem w piątek. Widziałem w TVN zdjęcia traby powietrznej nad Śremem. Zapewne to impet tańczących na sali wprawił w wir słup powietrza nad miastem. U mnie o 16.00 lało i grzmiało. Sorry.Napewno było czadowo. Moja strata. A tak na koniec to gratulacje i powodzenia w tym nowym życiu. :biggrin: Ja jestem już 20 lat po i mogę ci udzielić jednej rady. Małżeństwo to sztuka kompromisu i swoistego handlu wymiennego. Ale ogólnie nie jest źle. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nooo, Porter, jak byś przybył, to na bank miał byś nagrodę dnia... a tak zgarnął ją Stefan, który szarpnął się na ślub z samych Pniew :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Bo byłem bardziej zesrany od Ciebie heheNie wiem, jakoś tak wyszło, że przedstawiciele poszli złożyć życzenia w imieniu ekipy i jakoś nie było okazji na "personalne wyznania" hehe.Na gryra z wielką chęcią się piszę ;-) pozdr. Czuj się zaproszony ;) Nooo, Porter, jak byś przybył, to na bank miał byś nagrodę dnia... a tak zgarnął ją Stefan, który szarpnął się na ślub z samych Pniew :) A no tak, kawał drogi chłop pokonał w imię Młodych ;) Boa, wyślę podziękowania na PW dla chłopaków z DOC'u. Kartka - telegram, już błyszczy na półce jako główna pamiątka :) PS. Boa, mam nadzieję, że żonka Cię na wspomnianego grilla ze smyczy na parę godzinek spuści, co nie... Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie ma mnie jak spuścić... u nas to ja stoję po drugiej stronie smyczy :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Złapał Kozak Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma...Mój kolega też mówi, że może w swoim związku robić wszystko co chce, np: wynieść śmieci, pomyć naczynia, wyjść na spacer z psem. Pełna wolność :icon_razz: Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Nie wiesz, nie wypowiadaj się :) Tymczasem w temacie: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi