DERVIN Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Witam Mam skuter YAMAHA YQ50 zakupiłem go w 2008roku,działał super,dolewalem tylko olej. Ostatnio coś się stało,że musze go odpalać na kopa z 5min i dopiero zapali. (za pierwszym kopnieciem zapali i zgasnie z 5sek pozniej musze z 30razy kopac az chyci na dobre). Czym to może być spowodowane ? Uprzedzam,że mało się znam na motoryzacji. link- http://www.bikez.com...erox_r_2006.php DZIĘKI. Co mam dokładnie zrobić.i jak sie tam dostac ? Edytowane 3 Maja 2012 przez DERVIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 ssanie masz automatyczne ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERVIN Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) tak # Jesteś z Tarnowa ? Ja mam 20min do tarnowa + szkole ; D ref Edytowane 3 Maja 2012 przez DERVIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 może ci go zalewa kolego ... wymień świecę , jeśli jest dozownik to może jeszcze olejem zawalać świecę Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 dodaj trochę gazu przy odpalaniu i spróbuj ręcznie przytrzymać obrotyjeśli przestanie gasnąć to masz problem rozwiązany- automat ssania Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERVIN Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 dodaj trochę gazu przy odpalaniu i spróbuj ręcznie przytrzymać obrotyjeśli przestanie gasnąć to masz problem rozwiązany- automat ssania To akurat nie pomaga,spróbuję wymienić świece i dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi