Maciek_k03 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam:Jutro jade po upatrzoną MZ 250, oglądałem juz, jechalem, wszyzstko jest w porządku, ale mam jeszcze pytanie :evil:Przy kupnie jeszcze będę sprawdzać numery ramy i silnika, ale czy w MZ 250 powinno być cos takiego jak tabliczka znamienowa ? bo w sumie to nie wiem,:D wiem ze to jest jakas tabliczka dodatkowa i ze trzeba ją mieć przy przeglądzie, ale czy w MZ 250 z '88 jest cos takiego ? jak to wygląda jesli jest i gdzie sie powinno znajdować ? jak kupie jutro, od razu będą fotki :D)))) :( :( Pozdrawiam !!!!!!!!! :D Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Czolem! Powinno byc na glowce ramy - tam gdzie pracuje ulozyskowanie kierownicy.Wystarczy przekrecic kierownice bodaj w lewo (nie pamietam dokladnie) i tam miedzy kablami bedzie (powinna byc).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_k03 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 ok ok, jutro przy kupnie sprawdze :evil:Pozdrawiam !!!Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi